Cautare

1199 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (4.68 secunde)
www.libertatea.ro informeaza: Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Calarasi. Sportiva care domina de mai bine de un an ierarhia jucatoarelor de tenis din lume a primit titlul la o initiativa a comunitatii aromanilor din judet.
Scriam pe atunci intr-un alt blog, de cu totul alta factura, alt registru, alte preocupari. Exista, printre cei care ma citeau, un comentator statornic, care de cele mai multe ori reusea, in comentariile sale, sa eclipseze ceea ce scriam eu in articol, prin elocinta si umor.
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor: ... Ca sa ramanem tot in sfera dezbaterilor publice, va rugam sa ne explicati si de ce, in aceasta perioada de criza, statul roman intelege sa finanteze constructia Catedralei Mantuirii Neamului.
Ar fi bine sa tragi aer in piept si sa te pregatesti pentru o serie de confruntari cu partenerul de cuplu, cu membrii familiei sale sau cu persoane care se amesteca nepermis in relatia voastra. Pana in iulie, atmosfera va fi haotica si greu de controlat.
Aceste mici detalii au fost vizibile pe covorul verde de la ZU Music Awards, unde vedeta a purtat o pereche de sandale superbe, dar care nu au putut ascunde problema, scrie Libertatea.
Libertatea.ro informeaza: ... Prietena Monicai Gabor s-a apropiat din ce in ce mai mult de milionarul Nick Radoi, de care o lega o frumoasa prietenie pana atunci.
www.libertatea.ro informeaza: ... A vrut sa-i arate unui coleg o "schema" unvatata de el la fotbal si a cazut, accidentandu- se destul de serios.
"PD nu are un program de racolare a membrilor altor partide, libertatea de a alege formatiunea in care sa-si desfasoare activitatea politica apartinand fiecaruia", a declarat ieri presedintele executiv al democratilor, Adriean Videanu. "Exista un val de plecari din PSD, dar fiecare opteaza pentru partidul care-i convine.
Unul dintre apropiatii lui Geoana, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat ca discutiile din partid privind aprobarea unei noi platforme-program sunt "contraproductive" si "redundante", precizand neconvingator ca nu se refera la platforma anuntata de Nastase.
Planul lui Dumnezeu de impacare a Sa cu omenirea cazuta prin pacatul neascultarii este binevestit de ingeri la Nasterea Fiului Sau ca om in Betleem.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
www.libertatea.ro informeaza: ... Tanara, in varsta de 26 de ani, a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa. Vestea cea mare a fost data chiar de catre mama ei, Simona Florescu.
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
www.libertatea.ro informeaza: Anda Adam trebuie sa se opereze de urgenta la picior. ... Anuntul a fost facut chiar de Anda Adam, pe Instagram.
www.libertatea.ro informeaza: ... Invitatii au povestit ca printre melodiile interpretate de acesta a fost si Lasa lumea sa vorbeasca”.
notatii incisive, succinte si foarte lucide, autoanalize, paranteze explicative ulterioare redactarii, ceva in genul subsolurilor din Teze si antiteze de Camil Petrescu, in care autorul tempereaza, uneori dezminte de-a dreptul afirmatii din textul propriu-zis.
Cornel Balan) Visele mele au de obicei multe detalii de decor. ... Si era pentru ca de nicaieri, brusc, mi-a venit gandul ca nu o s-o mai pot face niciodata cu cea din realitate pentru ca ii jurasem ca nu o voi trisa.
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Una dintre cele mai indraznete si asteptate productii ale acestui an, Vice / Vicele, in regia multi premiatului Adam McKay si lansata de Annapurna Pictures, este o poveste neconventionala despre evolutia fostului presedinte Dick Cheney de la intern in Congres la cel mai puternic om de pe planeta.
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe.
google-analytics.com